CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 28 September 2007

Nursery Icha

Rutin aku dan Icha setiap hari khamis , memang Icha tunggu sangat-sangat...Kalau boleh Icha nak pergi Nursery tu hari-hari...anyway, lately aku malas nak menaip panjang-panjang...meh kita layan gambar lagi.., tapi icha terpaksa posing sorang-sorang , aku tak dibenarkan ambil gambar kengkawan icha yang lain...ini semua kerana polisi nursery Tinsley Green!







8 comments:

Mat Gebu said...

Yuuuhooo..alah hai budak comey tu tgh buat apa laah tu....itu budak comey punya kes..yg mama vouge dia tu buat apa pulak...melopongggg kaaa?

rusdi nasir yussof said...

nursery ni kn bayar tak rozie?yg dkt rmh ann ni kn byr 75p satu sessi..sekali jugak seminggu

-ann-

Rozie said...

Mat,
bagi peluang anak2 bersosial pulak, sementara menunggu tu maknya balik tidoq...kehkehkeh...

Ann,
sepatutnya kena bayar...GBP3.25 sejam. itupun rate ikut umur baby, sebabkan sy join course kt situ so,dapat free ...kat situ ada kelas English, menyulam/kraf, Arabic, Aerobic....mmm...macam2 ada, best!!! cuma masa jer yang tak cukup nk join sumer tu

miss_tree said...

mcm best je tempat icha tu.. heheheheheh..

Izariza said...

Salam Rozie,
Seronok ek nampak Icha main segala :)
Salam peluk cium antie Iza untuk dia.

jo ayee said...

ok jgk kat sana..tak der la mahal sgt..kalau jo, hari2 gi hantar.bole tdo lama skit..hahaha

butaseni said...

macam enjoy je dia kat situ hehehe

Nezjoe said...

rambut icha sungguh cool!
nampak retro!
huhuh