CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 24 September 2007

Gambar Masak-masak

Meh ler kita layan gambar pulak...

Sedang menumis dalca...mmmm, sibuk!!!

Opppsss, posa ker tak tueeeee???

Alamak, sapa yang gumuk tue??? serammm

Abang aku pun sibuk jugak...hehehehe

5 comments:

Izariza said...

Salam Rozie,
Wah seronok ye .. gotong-royong macam kat Masjid Kampung Baru pulak! :D

Tentunya Ramadhan kali ini lebih membahagiakan ..apa tidaknya .. aku tengok ada orang tu makin berisi keh keh keh ... (rindu pulak nak tengok muka Rozie yang pakai make up warna ikut tudung aau baju hehe .. tak sempat nak menuntut ilmu make up ek)

Oh, dua rakan sefakulti saya akan terbang ke UK pada 1 Oktober ini, belum apa-apa dema dah menangis dua minggu :)

Rozie said...

iza...
aktiviti mcm ni ler boleh buat kita lupa sekejap rasa sayu kat dalam hati...
kehkehkeh....lepas berposing baru perasan aku dah gumukkkk...waaaaa...

iza, bila pulak giliran you nk mai wat Phd? meh ler UK leh main make-up2...ahakkksss

butaseni said...

dodol tak buat?dodol

Rozie said...

buta seni...
kehkehkeh...majlis buka posa jer...bukan majlis raya.

butaseni mai ler sini tulun kacaukan dodol, leh ker???

Nezjoe said...

wahh
bestnya masak gotong royong gitu
saya last time masa adik kawin hari tu
letih..but happy..
kan?