CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 10 September 2007

Kerja

Pagi tadi aku ada interview...esok aku akan mula bekerja sambilan di sebuah farmasi berhampiran dengan rumahku...mulai esok aku akan punya rutin harianku yang baru!!!
Tak dapat lah aku selalu bertenggek di depan PC ini lagi...harap-harap keputusan yang aku buat ini tidak menyusahkan orang-orang yang berada di sekeliling aku...Esok aku akan drive ke tempat kerja, suspen jugak sebab aku tak biasa memandu kereta di Negara orang...Tapi , hari sabtu lepas aku dah test drive....yakin boleh!!!

4 comments:

miss_tree said...

Selamat bekerja sambilan, kak..
and selamat menjalani ibadah puasa..

Mat Gebu said...

Baik2 keje akak rrozie..pasni tak berani dah nak usik2. Sebab org keje farmasi nie bahaya, kang dia hot dgn aku, pastu masukkan pil "ehem ehem" kat dalam karipap...habis pakcik mandul u..ahakss..eh, sempat lagi ke jual karipap niee?

butaseni said...

hehe good luck,Malaysia boleh!!

Nezjoe said...

selamat berpuasa untuk orang jauh di sana!