CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 26 September 2007

Juadah Berbuka Puasa Hari ini

-->Boleh dikatakan hari -hari aku makan ayam,dah naik jemu.. kali ni kepak ayam pulak..Aku cadang nak buat Kepak Ayam BBQ ala satay, dengar namanya pun macam vogue jer, tambahan pula bulan-bulan puasa ni..

-->Ramuan...bawang putih, bawang merah, halia, serai, jintan manis, jintan putih, serbuk ketumbar,kicap pekat manis,sos tiram,madu, gula dan sedikit garam.

-->Ayam yang telah di perap 2-3 jam

-->Chicken wing BBQ dah siap di grill, baru keluar dari oven...panasss!!!

-->Juadah berbuka puasa sedia untuk di jamah..~ Nasi Lemak bersama kepak ayam BBQ ala satay-->Makanan favorite Ryan...Tapi aku geram betul dengan Ryan, sebabkan nak tengok Cartoon Network, makan dalam keadaan tergesa-gesa!!! --> Icha pun join sama masa berbuka, tolong kacau jer

2 comments:

butaseni said...

aduh,air liur ku meleleh ni huhuhu

Rozie said...

sabar...kehkehkeh, nnti pahala posa kurus ler pulak!