CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 26 September 2007

Baju Kurung pertama untuk Icha





















2 minggu lepas, Tok mama Penang kirim baju kurung raya warna purple untuk Icha...cutenyaaaaa!!!!
Semenjak Icha dilahirkan, ini ialah baju kurung pertama miliknya....Kami pilih warna purple sebab nak match kan dengan baju raya kami satu famili (tahun lepas punya daaa)...Tahun ini, Icha sorang jer yang dapat baju raya baru....Sebelum tu, tok mama pernah kirim tudung warna purple untuk Icha...baju dengan tudung tu memang matching sesangat!!!
Di suatu malam yang indah, lepas berbuka puasa...Aku posingkan Icha dengan baju barunya. Kebetulan masa tu mood dia sangat baik!!!

layannnnzzzz

7 comments:

rusdi nasir yussof said...

amboi ayu nye si icha,..ni bulih wat menantu nih..hehe

-ann-

SHERRY HANI said...

waduhhh..ayunya Icha... kak baby dah lunyai baju raya dipakainya tiap2 hari, bila bgn tido je trs capai baju raya..alahaiiii...

butaseni said...

hehehe comey dan ayu

Rozie said...

Ann,Kakpah & butaseni...
Lepas pakaikan bajuv kurung dengan tudung...bentuk badan ngan muka icha saling tak tumpah macam tok mama Penang....kehkehkeh...tok mama jr!!!

noreen said...

alamak cutenya icha agaknya mak dia masa kecik2 cute cam tu tak hehehe

noreen said...

alamak cutenya icha agaknya mak dia masa kecik2 cute cam tu tak hehehe

Mat Gebu said...

alahh haai comey sungguhh..anak sapa lah tu?...mesti sama comey mcm mama dia kot (comey tang mana, pakcik tatau laaa)...besaq nanti mesti pandai kelim karipap kann..ahaksss...