CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 2 November 2007

1 Bulan Lagi

Tinggal sebulan jer lagi aku akan berpindah rumah..seronok pun ada, sedih pun ada!!!

Seronok ~

Sebab pindah ke rumah yang lebih besar dan agak selesa untuk kami anak beranak,
sewa pun murah, landlord pulak orang Malaysia.

Sedih ~

Sebab tinggal jauh ler sikit daripada kawan-kawan especially dah tak berjiran dengan
Kakpah lagi, tak dapat ler nak bertukar-tukar juadah hasil eksperiment kami
berdua dan tolak push chair sama-sama pergi amik anak pulang dari sekolah...I'm
gonna miss it!!!!

10 comments:

Mat Gebu said...

Kak..rumah baru tu ada halaman ke?..kalau ada boleh leer start gardening...boleh juga lah pakcik menjamu mata dgn pokok2 hijau...jgn tanam pokok "plastik" kat halaman rumah sudah lahhhh!!!...ampoonn...

Rozie said...

mat, best tau... ada garden, ko ni mcm tau2 jer aku berangan nk wat gardening tanam buah tomato bagi sarat mcm garden kak hani tu

Mat Gebu said...

Tumpang seronok leer kejap, sebab selalu tgk org buat "English Garden"...nampak sejuk dan menarik leerr, cuma yg dok kat english garden tu aje muka lain..ada muka jawa, bugis, minang dan lain2..ahakss..

noreen said...

rozie dah nak pindah ke birm ke? dah dpt umah ke kat situ. noreen ingatkan pindah lepas balik dari kl

Rozie said...

noreen....ikut perancangan mmg mcm tu...tapi bila fikir2 balik leceh pulak dari sheffield pindah ke Birm pas tu pindah ker sheffield semula...rasa mcm tak rajin pulak nk pindah randah. Senang citer nk cari spouse scholar jer kalu ada rezeki ada ler...

Rozie said...

dok jer ler kt Sheffield tu sampai kematu, rasanya lepas ni tak mau pindah2 dah...insyallah!!!

SHERRY HANI said...

Uwaaaaa...akak dh takda kawan utk bergossip... & satu kepala.. tp bak kata rozie...klu berjauhan kita saling merindu..hehehehe... ada satu lg peribahasa rozie...kalu dekat bau taik..klu jauh bau wangi...hahahaha.. I'm going to miss it tooooo.... mesti kita org akan rindu Icha nti... Noreen akakpn akan pindah gak tp area Tinsley gak..tgh cr rmh yg sesuai... td tgk rmh..haprakkk..dh le sewa mahal nk mampus.

Mat Gebu said...

ahakss...kak pah..peribahasa baru tu..agaknya kalau guna peribahsa tu utk "mak sedara" yg dok jauh..nampak kejam dan brutal tak?....silap2 flying kick satu hinggap kat pala pakcik!!!!!

noreen said...

nie kirenya rozie ngan k.pah still laei ler tinggal kat sheffield cuma nak pindah area je?? laaa ingatkan rozie nak pindah birm. ala ciannya k.pah tu jgn ler nangis2 nanti tak vogue ler. betul kata rozie kadang2 kite nie tinggal jauh2 laei rindu2an tak gitu mat. ekau nak buek apo kite dok rindu buangkan karen yooo ahak

Mat Gebu said...

Tak polah noreen, achik ni haa, kalau morindu2 nie tak biaso yangg oii..goli..ahaksss!!!!