CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 15 November 2007

Happy Birthday honey!!!!


Hari Isnin 12 Nov yang lalu....Birthday BB besar aku, ntah sibukkan apa aku hampir-hampir terlupa nak masukkan entry ni.
Happy Birthday honey...luv you very-very much!!!!
Aku buatkan kek cekelet untuk dia...then aku paksa dia tiup lilin!!! boleh gitu???kehkehkeh...
Majlis tertutup untuk kami berempat saja, bertempat di dapur sebelum menikmati makan malam...2 hari sebelum(sabtu) tu aku dah masak spesel sikit untuk kami sekeluarga sempena birthday BB besar aku~ sate ayam lengkap dan cendol...

8 comments:

Mat Gebu said...

Macam kenall je kek tu....tapi cakap ikhlas nie, bukan sebab kesian ke apa....lawa laaa...nampak mcm ori sangat....kira "masterpiece" tuuu...Aduhh! mesti abg bangga kan...hahahah....caya sama lu lah!!..suri rumah contoh!!!!! Banggo orang Rombau nengok!!

kak pah said...

Hepi besdya juga buat Rizal dari kami sekeluarga. Semoga panjang umur, murah rezeki & berbahagia disamping isteri & anak2 yg dicintai...

Dr: zahuri, kak pah, shasha, nana & carissa

NITA said...

Hepi besday to Bro. Rizal!!Semoga panjang umur murah rezeki...semoga success selalu...dari kami sekeluarga.

besday iman bulan 12 boleh tempah kek kat kak rozie...standby yer!!! hikhikhik..cayalah sis!

noreen said...

alamak den tuo 2 ari yo ngan bro rizal ahak hepi belated besday awat si ryan lak yg hepi semcm

Rozie said...

keh...keh...keh...!!! TQ semua ...(sambil lambai tgn mcm queen Elizabeth)...

nita...buat sejibik kek pun dah semput., mcm rasa nk baling jer....grrrr

Noreen....Ryan tu aim kat kek cekelat, tu yg hp semacam tuh...kehkehkeh

raihan hassan @ rusdi nasir yussof said...

hepy besday..nampaknye sejuk2 time winter ne celebrate dlm rumah jer le..selamat dari kami sume...

butaseni said...

:) hepi besday hehe

Nezjoe said...

semoga panjang umur dan murah rezeki!
:D