CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 4 November 2007

Jalan-jalan hujung minggu

Laporan hujung minggu

Aktiviti Semalam

Pagi
~Window shopping di Rotherham, peruntukan masa 1 jam jer sebab nak cari benda penting tapi terlajak sampai 2 jam.... kuikuikui!!!

Tengahari

~Window shopping di Carboot sale Twin Oak, junction 29...beli push chair Icha.

Petang


~Papa belanja Italian Vege pizza ~ best, lama tak makan pizza...tapi tak puas!!!
Lepas tu layan Ryan dengan Icha pergi Fun Fair, aku pun tumpang sekaki


Malam
~Tengok mercun/bunga api di angkasa dari tingkap rumah sempena festival Halloween..
~Lepak-lepak kat rumah tengok rancangan X Factor (ala-ala Malaysian Idol)

Aktiviti Hari ini

Pagi
~Lepak-lepak kat rumah jer, breakfast jemput-jemput pisang jer~ saja bagi space kat perut

Tengahari


~Pergi Open House rumah Lan/Nurul(org kampung den!!!), makan pun sodap!!! kari daging, rendang ayam, sambal belacan dan ulam-ulaman dan banyak lagi...Lagi satu menu yang aku tak pernah makan sebelum ni..."Mee laksa Kari", boleh tahan gak sedap!!!rasanya open house terakhir bulan syawal ni...Terpegun, cantiknya rumah!!


~Posing gambar kat Stadium Sheffield United FC, pas tu on the way nak balik rumah berposing sekali lagi ... kali ni, bersama daun- daun gugur di sebuah garden kecil di City Centre.

Petang
Kes tak puas makan pizza semalam, balik dari jalan-jalan aku terus uli tepung buat dough pizza...konon-konon nak tiru pizza yang aku rasa semalam, aku buat 2 biji ~ semua selamat masuk perut, licin!!!

Alhadulillah, weekend yang full dan best!!!! TQ inchik hubby, ummmmuuuuahhhhh!!!...

6 comments:

Nezjoe said...

jalan2 memang best kan!
asyik amik gambar luar stadium je
bila nak masuk dalam?
hehe

Rozie said...

lor...hang perasan no nezjoe.....ok, tak per...tak per....akak mmg tak pernah masuk dalam stadium sepanjang di UK ni, huhuhu sedey...Ryan ngan papanya ada arr...nanti kalu free akak tempek gambar depa kt dlm stadium !!!

Mat Gebu said...

Tu laa..cuba2 lahh bagi gambo dalam stadium..ni asyik bhg luarr jee..haaaa tah2 abg dok dgn "mem" kat dalam tu..hahah.. ampooonnn kak....gurau!!!....Adoiiii!!!...jerit awal2, sebab dah tau mesti kena 'sekeh.....ahakss..

Rozie said...

woiii...mat,wat apa hang berlegar kt serambi rumah owang ni???....pi dok kat dapur nu...ahakkkkssss!!!

Mat Gebu said...

Baik lah cik puan....nak makan lomak cili padi daging salai dengan robung jeruk ko?...pakcik leh masakkan..tapi lopeh tu bau bacin kek tgn den tak tanggung tau!!!

butaseni said...

ui bestnya.cik kak ni asal nak beli barang ja mesti pergi jauh jauh ya?jeles tahap dewa nih