CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 27 November 2007

Aktiviti Orang Laki-laki

Sedih tau, tiap kali ada aktivi macam ni ia dah di anggap aktiviti orang laki-laki...aku dengan Icha terpaksa ler dok di rumah jer, tapi pada aku itu sumer universal ...sumer orang boleh join, takkan aktiviti orang pompuan cuma pi shopping barang dapur jer, betul tak ? kalu tak caya cuba tanya Erra Fazira dengan Umie Aida...Namun aku pasrah, bila dah beranak pinak ni salah sorang kena berkorban a.k.a terpaksa mengalah, kena fikirkan juga kepentingan dan keselesaan anak-anak.
Anyway layan jer la gambar ni, aku pun tak de modal nak goreng tajuk hari ni sebab bukan aku yang pergi tempat-tempat ni sumer....kita layan gambar je lah. Lagi satu aku nak lunaskan janji aku pada Pjoe nak tempek gambar dalam stadium, sebab dia komplen aku asyik letak gambar luar stadium jer...ngeh...ngeh...ngeh!!

International Motorcycle and Scooter show~ NEC Birmingham

Motor idaman inchik hubby
Harley Davidson 1200 Nightster-XL 1200N
costume bike pun ada!

Geng bapak-bapak berkomplot pi tengok bola MU vs Inter millan


Kes tak dapat ikut pi Manchaster, inchik hubby tunaikan janji pada Ryan bawa tengok game Sheffield Utd vs Arsenal, tiket murah jer 3 pound ...Sheffield tewas di gelanggang sendiri, kehkehkeh!

4 comments:

Mat Gebu said...

Wowww!!!...bestnya gambar dalam stadium tuu....kak, tak teringin ke nak "masak2" kat tengah padang tu..pasti "gilamore" habis..jamie lidah pendek tu pun sure tabik menonggeng kat akak masa tu!!!!

butaseni said...

:(
:(
:(
:(
:(
tak perlu kuungkapkan kejelesan aku.
:(
:(

pjoe said...

wahhh
sokong man utd ke?
hau hau hau

lain kali suruh cik abang pergi anfield
hehehe

tiket 3 pound je?
kelab bawah2 murah le kot
kalau kelab atas, mahal gak kan?

Izariza said...

Rozie,

Kirim Harley satu!