CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 8 October 2007

Pot Luck

Semalam berbuka puasa secara pot luck bersama-sama kawan-kawan rapat, maklum lah, miggu ni weekend terakhir sebelum meninggalkan bulan yang mulia ni...
Luxury of food...macam-macam ada!!!! sup tulang, nasi ayam, capati, nasi goreng kampung, ayam bbq, spagethi, popia dan butir nangka. Dalam banyak-banyak juadah, aku cuma buat popia jer(sorry arr, aku mengelat...kehkehkeh)
Markas tempat kami berkumpul sudah semestinya di rumah tok pengulu Tinsley~Zahuri/Kakpah....(Lokasi~ depan rumah kami

**tengah tunggu gambar daripada kakpah, dah dapat baru boleh tempek kat sini...(aku asyik lupa bawak kamera)

1 comments:

kak pah said...

rozie..akak dh lama hantar gambar le..check email...