CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 13 August 2007

Shopping

Hujung minggu lepas aku satu famili pi picnik lagi ngan kengkawan, kali ni panasnya rasa mcm nak pitam....mata aku sesekali rasa macam berpinar-pinar, tapi ok ler untuk mengisi hujung minggu kami...

Lepas piknik, kami terus ke Outlet di Doncaster...aku tak terfikir pun nak beli apa-apa...Bila sampai di situ, adusssss aku "terjatuh cinta" pulak dengan satu tas tangan...murah jer, GB15.00. Tapi, masa nak beli tu aku fikir beribu-ribu kali jugak...nak beli ker tak nak beli....akhirnya aku putuskan untuk tak mahu beli, yea lar setakat jual karipap...memang ler aku sedar diri!!!

Tapi, bila aku tanya hubby...dia macam bagi green light pulak. so aku pegi tengok semula tas tangan tu...setelah difikir, direnung, ditelek dan ku jenguk kedai-kedai lain akhirnya aku sambar sepasang tas tangan jenama Clark...puas hati aku!!

1 comments:

rusdi nasir yussof said...

hehhe..£15 tu duit gaji sehari jadi 'cikgu' kat notre damme high school heheh..kaum2 bapa pulun keje demi utk kaum2 ibu terchintaaa jugak daaaaaaa...