CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 17 May 2007

Arghhhhh

adehhhh...Aku dah tulis panjang lebar pasal hobi...tup,tup...icha tertekan button hapa aku pun tak tau tetiba PC aku shut down,,, tak sempat aku nak save apa-apa pun...aku tak leh nak cakap apa uhuk-uhuk...tensionnnnnnnn...tensionnnnnnn...tensionnnnnn. Tunggu la lain kali kalau aku rajin, idea manyak masyukkk aku buat entry baru!!!! la ni biar aku tenangkan diri aku dulu..............waaaaaaaa

3 comments:

Anonymous said...

Tak terlambat rasanya nak ucapkan ~SELAMAT HARI GURU~.

aida

butaseni said...

salam,
rasanya cik puan kita ada hobi yang sama..
do visit my blog ya..
salam

Rozie said...

TQ aida...


butaseni...
sy dah jenguk blog awak,menarik dan byk ilmu yg sy dapat dari blog awak.. mmg kita ada persamaan...bidang kita pun mungkin hampir sama kot! Sy X AD Uitm...