CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 10 March 2009

Birthday Icha lagiiii...

Giler kuasa skit...muahahahahah
Aaritu kek beli, kali ni handmade barbie doll cake...hadiah teristimewa aku untuk Icha.
Buat majlis makan-makan, doa kesyukuran sempena selamatnya Icha dari Disease Kawasaki dan sambutan Birthday Icha bersama-sama kawanya Yaya, Danish dan lain-lain...

Busy sikit pada hari tersebut hingga aku tak sempat nak jadi camerawoman masa berlansungnya majlis bacaan doa selamat tu..sebelah malamnya pulak baru lah buat potong-potong kek sambil nyanyi lagu Happy Birthday untuk menceriakan Icha. Happy sungguh dia sepanjang majlis dan sibuk macam aku jugak melayan kawan-kawannya.

Jemputan 50 orang...Juadahnya semua yang berasaskan sup...seperti Bee hoon sup utara, Kue Tiow sup, moi sup, pasembor dan dessertnya jelly cendol.

barbie4

Barbie3

Photobucket
Icha , Yaya dan Danish...

Photobucket

1 comments:

yaya said...

waa...hepi besday icha....