CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 18 January 2009

Projek Besar..

Rasa macam mimpi...akhirnya berjaya memiliki!!
sukar nak percaya ..his dream's come true, our dream's come true!!

Inilah projek besar kami...

Plan asal tak nak bawak pulang kereta ke Malaysia, rasanya tak mampu...tiba-tiba kami beli jugakkk, mungkin rezeki kami...kalau kat Malaysia memang tak mampu realisasi impian ni, sebab harga kereta ni RM250,000, makan pasir ler kami.

Tapi, beli kat sini cuma less than GBP10,000...

baru 2 hari dalam dakapan, insyallah hujung minggu depan baru nak pecah dara...kihkihkih

5 comments:

azreen said...

wah bestnye dapat kete besar....hehehehe.....tahniah ek kak dan abg Rizal....smga akak sekeluarga dimurahkan rezeki lagi....aminnn

Mummy HS said...

wahhhh... kereta idaman!!

harga pun jauh nye beza dari m'sia.. mmg berbaloi tu. bila akak plan blk m'sia tu?

sblm2 ni tak dpt buka blog akak. keluar pasal investment

Rozie said...

Azreen,
thanks...sama-sama lah kita semoga Areen pun sentiasa dilimpahi rezeki dan kebahagiaan sekeluarga.

mummy HS..
sorry, pindah tapak rumah aritu...
insyallah kami nak balik hujung tahun ni.rasa dah berkulat dah duk kat sini...hikhikhik

Mummy HS said...

akak.. nak pesan kete sebiji..hehe..

sbnrnya senang ke nak bawa balik kete kat msia?
akak nye rumah kat bangi tuh kat mana?ada rzeki sempat la jumpa nnt.. hehe.. kami tgh plan nak pindah shah alam pulak.. rumah ni nak jual nnt

Rozie said...

mummy hs..
dapat AP sorang satu jer utk student...kena cukai nk masuk port Klang nnti...rasanya dlm RM40,000. so, total harga kereta tu lebih kurang harga sebijik kereta Waja jer kot..
ala...dah nk pindah ker?

Rumah kitaorg kt Sek 8, perumahan baru dekat dengan Taman Desa Surada