CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 22 August 2008

Bila dua sahabat bertemu

Hari ini Icha dan Yaya berpeluang main sama-sama...Pukul 1.45pm papa Yaya hantar Yaya ke Rumah Icha sementara papa Yaya nak ke Masjid bersolat Jumaat. Dapatlah 2 orang kanak-kanak riang ni bermain sama-sama,tengok CBeebies sama-sama, makan sama-sama, minum sama-sama..gaduh pun sama-sama(tapi gaduh sikit aja kan, berebut Barbie Doll jer).. Good girls sangat-sangat 2 kanak-kanak riang nih!!,

Cukup time papa Yaya datang nak ambil Yaya dalam pukul 2.30pm tapi Yaya keraskan badan tak mau pulang. Terpaksa papa Yaya biarkan Yaya main lagi di rumah Icha ..seronok sungguh tengok dia orang...tengok teletubbies sama-sama, main di backyard sama-sama, naik basikal sama-sama tolak stroller baby sama-sama...pas tu nak main baling-baling batu pulak, mama Icha tak bagi!!! sambung pulak main di dalam rumah...

Papa Yaya datang lagi pukul 4pm..nak tak nak Yaya kena pulang sebab papa Yaya dah nak pegi kerja, nak kena hantar Yaya ke bb sitter.. Icha nangis semahu-mahunya kerana nak ikut . tak apalah Icha, next time Yaya datang lagi main ngan Icha key...

Collage34

Collage35

Collage36

Collage37

1 comments:

raihan hassan @ rusdi nasir yussof said...

amboi seronok anak dara dua org nih..ni adik nia pun nak kn join main ni...