CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 29 July 2008

Rumah Baru - 35, St.Lawrence Rd

Actually dah sebulan lebih aku lepak kat rumah nih...semua dah settle, tinggal kenduri jer yang belum settle lagi. Atas permintaan kawan-kawan di Malaysia aku dengan rela hatinya menempek gambar rumah dan public area dalam rumah aku tidak termasuk toilet ...kawasan Private adalah terkecuali sama sekali...

Rumah sederhana, sama seperti rumah orang Malaysia yang lain di Tinsley ini... Harap tak ada yang salah anggap tentang entry kali ni, bukan tujuan nak menunjuk-nunjuk. Cuma untuk tatapan Saudara mara di Malaysia,kawan-kawan dan Nostalgia kami sekeluarga...

DSC_1212
Ruang tamu , comel jer...kalu ramai-ramai datang ziarah, nak bersila pun tak muat, semua kena berdiri...ahakkksss

DSC_1217
Ruang dapur favorite aku, semua ada especially cooker , elektrik turbo oven dan grill nya..selain daripada washing mashine ngan fridge,dishwasher pun ada, tapi aku tak pernah guna..

DSC_1222
Tangga naik ke tingkat atas dan tangga ke Attick..ala-ala 3 tingkat jugak ler nih...kwang...kwan...kwang

1 comments:

cikpuan kesum said...

kak rozie

tq for ur support..

eh,ct tgk kt kabinet dpur tuh,ada menda tak cun aa duk situ...apakata gantikn bread bin tuh dgn artisan kaler hijau epal ka..pink ka..hehe...

nanti ckp sama kak rozie if i bukak balik blog tuh