CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 5 February 2008

Snow Turun kali ke dua

Hari sabtu 2hb Feb 2008 snow turun buat kali yang kedua sepanjang winter ini..... Awal pagi lagi Ryan dah tergedik-gedik nak main snow,lagipun kawan dia Joseph dah tunggu kat luar nak main snow bersama. Kami pun satu family keluar rumah nak pose maut skit ...kakakakaak!! Inilah gambar Snow pertama untuk Icha, tahun lepas snow turun lagi ciput dari tahun ini so aku tak sempat nak posingkan Icha . Lagipun masa snow turun tahun lepas Icha tengah demam. Nasib baik ler tahun ini dapat pose maut...ekekekek. Tak tau ler apa yang bermain di fikiran jiran-jiran kami bila tengok kami sibuk dengan kamera ke sana-ke mari. Pedulikan saja!!!! Anyway, snow tahun 2002 tetap menjadi kenangan kami yang terhebat sepanjang duduk di rantauan,
Mungkin 10 tahun lagi takkan ada snow di Bumi UK ini, semua ini hanya akan tinggal kenangan panahan global warming...huhuhuhu

Meh kita tengok sama-sama!!!



Snow Tahun 2008


Snow Tahun 2002

5 comments:

nita said...

uik...sapo plaks minah yg rambut hanging tembam2 tuh...? ekekekek...ya ampoonn...lariii!!

miss_tree said...

wahhhh..bila lah nak merasa main snow ni..
heheheheheheh...

Kak Pah Sherry said...

Wowww.. ni baru dinamakan mama vogue.. ala2 Misha Omar gitu! Bestnya thn 2002 tu ye... klu boleh flashback alangkah sonoknya... kita pulak tak berkesempatan nk ambik gmbr masa snow kali ke 2 tu..heheheheh...mujur sempat posing kali pertama dulu...

butaseni said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya.tapi jeles jugak :P

azreenomar said...

kak rozie...tgk gambar snow 2002 tu...teringatla pulak masa baru2 kawin...hehehe...mase tgh dok honeymoon...wakahkahkah...